Lochristi, 1 augustus 2020

Beste muziekliefhebber, fan van Xeado,

 

Vanwege de 2de Covid-19 epidemie ziet Xeado Live zich genoodzaakt om haar verjaardagsconcert uit te stellen. De nieuwe opstoot van Covid-19 creëert grote onzekerheid voor alle evenementen. De federale, provinciale en gemeentelijke (Lochristi en Lokeren) richtlijnen laten ons op dit moment niet toe om een concert voor te bereiden voor meer dan 100 aanwezigen. De bijkomende veiligheidsmaatregelen ivm social distancing zorgen er ook voor dat, mochten we het concert toch laten doorgaan, dit niet in de uitbundige en gezellige sfeer is die u van Xeado Live Band gewoon bent. Los daarvan is repeteren tijdens deze tweede golf niet aangeraden. Dit om de gezondheid van onze muzikanten zoveel mogelijk te beschermen. Dus ook de voorbereiding van een kwalitatief hoogstaand optreden raakt in het gedrang. Al deze redenen en de veiligheid van ons publiek laten ons weinig andere keus dan om het concert uit te stellen.

 

We willen u er echter van verzekeren dat ons concert op een andere datum met dezelfde aangekondigde gasten zal doorgaan. Op dit moment zijn we zowel met de zaal als met Gene Thomas op zoek naar een nieuwe datum. Gezien de grote onzekerheid voor evenementen zal dit niet meer in 2020 zijn. Eind 2020 zal het bestuur van Xeado Live Band de situatie opnieuw beschouwen. Hopelijk is de situatie dan stabiel zodat we dan een nieuwe concertdatum met u kunnen delen.

 

Het mag duidelijk zijn dat dit een beslissing is die we met enigszins gemengde gevoelens nemen. We hadden u op 17 oktober graag getrakteerd op een muzikaal spektakel geheel in de typerende stijl van Xeado Live Band. Maar uw gezondheid, die van onze muzikanten en die van ons publiek is vanzelfsprekend onze grootste zorg. Dit was dus de enige juiste keuze die we konden maken.

 

We brengen u zo gauw mogelijk op de hoogte van de nieuwe datum waarop ons concert zal doorgaan en hopen u dan in goede gezondheid te mogen verwelkomen. Reeds verkregen kaarten zullen uiteraard ook op de nieuwe datum geldig zijn.

 

met muzikale groeten

 

Bestuur Xeado Live Band

28 maart 2020

17 oktober 2020

Xeado bestaat 20 jaar en dat zal je geweten hebben !

We brengen een ongezien spektakel dat je door de geschiedenis van Xeado loodst. We doen het op onze intussen gekende stijl maar voor ons  jubileum  gaan we nog een stapje verder ! 

Special guests:

Gene  Thomas

Dex  Dylan

Annelies Grison

Wanneer ?

17 oktober 2020  om  20 u

Waar ?

Lumière

unique  experience  venue

Gentse Steenweg 295, 9160 Lokeren

Zalen
Nog

U  komt  toch  ook  ?

Wij geloven in het brengen van puur en echt amusement voor ons publiek en erkennen de waarde van grootse optredens.

Ons doel is mensen samen te brengen voor een show zoals je van ons nog nooit hebt gezien.

Wil je deelnemen aan de actie ? Bestel dan nu je kaarten voor een unieke ervaring ! 

©2019 by LDG - Xeado Live Band - The Story